Är du intresserad av public cloud?

Public cloud eller ett publikt moln, det är en molntjänst som kan användas av flera olika organisationer över internet. Ett privat moln däremot är tvärtom, det är endast för det företag som valt det. När det kommer till public cloud så är det IT-tjänster som man kan komma åt, på distans och via nätet och då på en plattform som många organisationer eller företag har tillgång till.

Fördelen med ett publikt moln är att det är billigare, nackdelen är att det är mindre flexibelt än vad det är om man väljer en privat molntjänst. Du som ändå känner att det är denna molntjänst du behöver, du kan få det via IT-mästaren. Du kan även välja att kombinera privata och publika molntjänster med varandra, då blir det ett hybridmoln.

När du vill ha ett publikt moln

Om det är så att ditt företag föredrar att ha ett public cloud så kan ni som sagt vända er till IT-mästaren. Ni kan även få andra former av IT-tjänster hos detta företag. Bland annat har de över 100 olika tjänster som man kan integrera med varandra.

Att jobba i olika molnlösningar är allt vanligare, oavsett om man väljer att ha ett privat moln eller ett publikt moln. Det är inte fel att satsa på ett hybridmoln, för då kan du få en bra lösning. Du som vill veta mer om olika molntjänster och vad som kan passa ert företag allra bäst, du kan kontakta IT-mästaren så kan de berätta mer.