Var med och designa era vigselringar

Är det så att ni är på jakt efter vigselringar? Ni kn vara med och designa hur de ska se ut hos Anders Fors Guldateljé. Antingen kan ni boka onlinemöte med dem eller så bokar ni in ett möte i en av deras ateljéer. De har en ateljé i Stockholm samt en ateljé i Stallarholmen utanför Mariefred.

Vad man ska ha för vigselring är ett viktigt val. Tanken är att man ska ha denna ring på sitt finger för resten av livet. Då gäller det att man är nöjd med valet över vigselringar. Om man då är med och designar dem så att de blir skräddarsydda, så kommer de ju att bli exakt så som ni vill ha dem. Det innebär att ni kommer att trivas med era ringar.

Få en skräddarsydd vigselring

Eftersom att ni kan vara med och bestämma hur era vigselringar ska se ut, så blir de skräddarsydda för just er. Ni kan boka onlinemöte med Anders Fors Guldateljé på deras hemsida. Då kan ni sitta hemma och kolla online vad som kan tänkas passa er. Bor ni nära någon av ateljéerna så är det ett fysiskt möte ni kan boka. Kanske ni redan nu har en klar bild över hur ni vill att era ringar ska se ut? Eller så kommer ni fram tillsammans med guldsmeden hur de ska göras. Ni kan berätta vad ni har för budget, sedan styra valet av material, utseende, gravering med mera.

Om det är så att ni vill veta mer om detta eller kanske direkt boka ett möte online så ska ni besöka Anders Fors Guldateljés hemsida. Där finns det även mer information om vigselringar så väl som andra smycken som de tillverkar.