Snyggt med ekparkett

Funderar du på att lägga in ekparkett? Du kan hitta billig ekparkett hos Kvadratmeter Golvbutik. Om du vill, så kan du före du lägger in golvet låna prover, för att se hur det kan tänkas se ut hemma hos dig. Parkettgolv är något som är snyggt att se på samt behagligt att gå på. Det finns idag flera varianter av detta golv. Bland annat:

  • Stavparkett
  • Ekparkett
  • Fiskbensparkett

Med ett parkettgolv kan du ge ditt hem en egen karaktär. Det är aldrig fel med trägolv! Fördelen med att välja parkett i ek, det är att detta träslag är medelhårt och kan passa bra i allrum eller vardagsrum. Ekens mönster och färg är även något som brukar tilltala många.

Parkett i ek och andra träslag

Det finns inte bara ekparkett att välja utan det finns idag flera olika parkettgolv med olika träslag. Sedan finns det även olika varianter så som parkettgolv med klicksystem, klickgolv och limfri flytande läggning. Hos Kvadratmeter Golvbutik kan du hitta ljusa parkettgolv och mörka parkettgolv samt att de har golv från flera kända tillverkare så som BergochBerg, Kährs, Bjelin, Boden och Haro.

Hitta ett passande golv för ditt hem

Olika rum kan ha behov av olika sorters golv. Som tur är så finns det idag en mängd material som golv tillverkas i. Det finns massiva trägolv så väl som heltäckningsmattor, linoleumgolv, gummigolv, vinylgolv och korkgolv.

Du bör välja golv efter vilket rum du ska ha det i. Viss rum, som kök och hall behöver ha extra tåliga golv. I vardagsrum och andra rum kan det passa bra med trägolv eller parkett.