Din ecigg butik online

När du är i behov av en ecigg butik ska du vända dig till eciggonline.se. De vet nämligen allt om framtidens rökning och du kan börja redan idag med att göra ditt liv hälsosammare. Är du less på att alltid känna dig ofräsch på grund av dina cigaretter, men klarar aldrig av att sluta röka hur mycket du än försöker? Då kan ecigg vara lösningen för dig. Eciggonline.se har sin butik online som du kan besöka om du som exempel vill pröva på olika smaker eller dylikt.

Där du kan beställa ecigg och många tillbehör. Alla ska ha möjlighet att byta ut de vanliga gamla cigaretterna mot någonting som är nytt, spännande, smakar gott och dessutom är hälsosamt. Det finns många fördelar med att röka ecigg som du helt enkelt inte kan missa. Ta steget mot ett hälsosammare liv redan nu.

Fördelar med el cigg.

En av alla fördelar med att välja att röka ecigg istället för vanliga cigg är att du inte behöver lukta illa. Lukten av ecigg fäster sig inte vid kläderna och då det enbart är vattenånga som du andas ut kan du röka var som helst utan att du förstör möbler eller inredning. Du utsätter inte heller personer runt omkring dig för din rökutandning och de slipper oroa sig för passiv rökning.

Dessutom är det mycket billigare att röka ecigg än vad det är att röka vanliga cigaretter. Faktum är att cirka 1 milliliter vätska av e-liquid motsvarar ett ciggpaket. Du betalar cirka 50 kronor för 10 milliliter e-liquid. Du får alltså 10 ciggpaket till priset av ett när du väljer att byta ut din rökning mot ecigg. Det kostar lite att komma igång när du vill börja bli mer hälsosam, men därefter är det näst intill gratis att fortsätta röka ecigg.