Smart använda en golfvagn

En golfvagn kan vara bra om du spelar mycket golf. Om du vill, köp en golfvagn hos Drivers. Att bära runt en tung golfbag på ryggen, det är inte att rekommendera. Det är ju bara jobbigt och det förtar ju det roliga med att spela golf. Det är då bra mycket smidigare att ha en vagn att kunna ha den på och enkelt köra med. Det finns golfvagnar med tre hjul så väl som fyra hjul. Bland annat kan du hitta dessa:

  • Axglo Trilite
  • Axglo Flip´n Go
  • Bag Boy Nitron
  • Europa Lite
  • Icart Classic

Sedan så finns det flera andra bra modeller av golfvagnar att hitta hos Drivers, samt att de även så klart har en massa annat bra inom just golfutrustning.

Välj mellan flera olika golfvagnar

Hos Drivers finns det en golfvagn som passar för alla. Det eftersom de har flera olika modeller. Alla deras vagnar är enkla att köra och de har ett minimalt motstånd. Vikten är låg, tack vare att ramarna är tillverkade i aluminium.

En av de mest sålda golfvagnarna, det är Axglo Trilite vagn som är trehjulig. Annars har du en bra fyrhjulig vagn i form av Flip´n Go från Axglo. Den är mycket stabil samt blir kompakt då den fälls samman.

Bra utrustning för golf

Oavsett om du spelat länge eller precis har börjat med golf, så kan det vara bra att satsa på rätt typ av utrustning. Hos Drivers finns det en mängd bra produkter så som golfset, golfklubbor, bagar och vagnar. De har även bra tillbehör så som bollar, grepp, handskar, markörer, peggar, regnskydd och mycket mer.